понеделник, 23 март 2015 г.

Почистване на Вашият компютър

Натрупването на прах и мърсотия по компютърните компоненти, платките, чиповете и елементите от охлаждането, като вентилатори и радиатори, може силно да влоши работата им, да доведе до прегряване и до изгаряне. Събирането на прах по перките на вентилатора и между ребрата на охладителните радиатори силно намалява тяхната ефективност, което пречи на доброто охлаждане на компонентите. Всичко това води до лоша и бавна работа и съвсем логично до огромен риск от повреди вследствие на прегряване. Компютърната кутия дори и затворена и редовно почиствана отвън от прах и замърсяване пак събира значително количество битова прах и мърсотия вътре върху компонентите и платките, тъй като тя прониква свободно през задължителните отвори за циркулация на въздух необходими за доброто охлаждане. Препоръчително е редовното почистване и профилактика, което ще гарантира добрата работа и дълъг живот на Вашият компютър. Не допускайте прекомерно замърсяване и предотвратете ненужните повреди!

Натрупана прах по платките и кабелите в компютъра

Почистването от прах и замърсяване на Вашият компютър струва само 10лв., но може да Ви спести много повече разходи от подмяната или ремонта на повредени и изгоряли компоненти
Прах по вентилатора на кутията и
вентилатора и радиатора на централният процесор

Ако имате някакви върпоси или искате Вашият компютър да бъде отново чист и в перфектна форма може да се обадите на телефон 0895 238 724 – Ивайло Василев.