сряда, 11 февруари 2015 г.

Грижете се за вашият компютър

Редовната профилактика и грижа за вашият компютър и лаптоп може да ви спести много главоболия, а дори и загуба на ценни данни и спомени. Не е тайна, че с времето операционната система Windows се задръства и забавя своята работа. Възникват грешки, проблеми, дори и сривове и загуба на данни. Често пъти това се оправя с една нова инсталация на операционната система, но това пък води до загуба на настройки, време (за инсталация и настройка на операционната система, всички необходими драйвъри и целият софтуер, с който нормално работите), а ако не е професионално направена тази процедура може да доведе и до загуба на вашите файлове (нещо, което вече съм срещал няколко пъти в практиката си).
Една грижа, профилактика и почистване на операционната система ще удължи живота й, ще поддържа скоростта й на работа висока и ще намали евентуалните грешки и сривове. Не отнема много време и е значително по-евтина от ново инсталиране на операционната система, драйвърите и приложният софтуер, както и запазване и възстановяване на всички данни и настройки. Тази профилактика ще почисти и подреди твърдият диск, файловете на операционната система, ще бъде прегледана системата и основните програмни приложения за налични актуализации (особено от критичен за сигурността на компютъра и данните тип), ще бъде проверена защитата и самата система срещу вируси, червеи, Троянски коне, спайуер, хакерски атаки и всякакъв друг тип зловреден код.

Всичко това ще бъде извършено в удобно за Вас време на място при Вас и най-вече бързо, без излишно забавяне и размотаване. Ако имате въпроси и/или желаете да заявите услугата не се колебайте да ме потърсите на телефон 0895 238 724.

Грижете се редовно за вашият компютър и лаптоп и те ще ви служат вярно дълги години!