сряда, 24 януари 2018 г.

Инсталация на нов компютър, лаптоп или периферно устройство


Купили сте си нов персонален компютър или лаптоп? Имате нов скенер, принтер или друго периферно устройство и искате да се насладите на новата си покупка без проблеми? Много от новите компютри и лаптопи пристигат при вас с вече инсталирана и дори конфигурирана операционна система и допълнителен софтуер. Голяма част от периферните устройства следва да се инсталират без много главоболия. И все пак ако искате всичко да мине без проблеми и бързо да започнете да се радвате на новата си придобивка, потърсете услугите на специалист, който да инсталира и настрои вашият нов компютър, лаптоп, скенер, принтер или друг компонент вместо вас. Ще си спестите главоболия и ще си гарантирате безпроблемна работа с вашата нова техника!
Ако сте си купили нов компютър или лаптоп без предварително заредена операционна система, то следва такава да бъде инсталирана и добре настроена, за да можете да използвате пълният потенциал на новият си компютър или лаптоп и да му се насладите в най-голяма степен. Освен операционна система ще ви трябва и пакет за защита от вируси, червеи, Троянски коне и друг зловреден софтуер, както и за Интернет защита. Също така вероятно ще имате нужда от много друг софтуер, с който нормално ще работите в ежедневието си. Няма нужда вие да се грижите за всичко това и за още много други дейности около вашият нов компютър, лаптоп или периферно устройство! От свързването на всички кабели и компоненти, до инсталирането на операционната система и друг софтуер всичко може да бъде поверено в ръцете на компютърният специалист.
Оферти за инсталиране на нов компютър или лаптоп, може да изтеглите на PDF документ ТУК.
    След инсталацията и настройката на вашият нов персонален компютър, лаптоп, скенер, принтер или друго периферно устройство, те ще бъдат тествани пред вас. Не се притеснявайте да задавате вашите въпроси на посочените от страни в лентата на блога телефон и e-mail за контакт.

    Пожелавам ви много приятни мигове с вашата нова техника!